top of page

K O  R  T   S  A  G  T

Om meg 

Jeg er utdannet arkitekt fra Cape Town, og jobbet som arkitekt for 20 år før Åpent verksted blir en fulltidsprosjekt i 2016.  Jeg har alltid holdt på med diverse kunst og håndverk prosjekter ved siden av arkitektur., og i det seinere årene har jobbet mye med grafikk og trykk.  

Jeg ønsker også å bruke den kreative verktøykassen til å tilrettelegge for magiske øyeblikk og gode opplevelser gjennom å bruke vår kreativitet som en katalysator og et springbrett for mange som står utenfor majoritetssamfunnet.

 

Hva tilby Åpent verksted?

Det er flere forskjellige kurs, enten kortvaringe og intense (for eks. sommerskole, høst eller vinterferie kurs), eller ukentlige over en lengre periode. Hvis du ikke finner det du letter etter, eller en tidspunkt som passer, ta kontakt så fikse vi det!

Workshops omfatter et bestemt prosjekt, teknikk eller tema og varierer fra 3 timer til en hel dag.

Det er også mulig å ha et skreddersydd opplegg, enten det er barnefest, voksenfest eller bare en vennegjeng som vil gjøre noe sammen. Vi pakker verktøykasse og kommer gjerne til der du er. Send mail så finner vi sammen tilbudet som passer for deg!

Hvem kan være med?

Både barn og voksne er velkomne, og ingen kunstnerisk erfaring er påkrevd, men heller nysgjerrighet og åpenhet for nye opplevelser. På verkstedet driver vi mye med grafikk (høy- og dyptrykk), gruppene er små slik at det passer for nybegynnere samt viderekommende. Det er også  et sted for å eksperimentere og oppleve andre muligheter til kreativt arbeid. 

emma davis, architect, maker
IMG_3862.JPG
åpent verksted røa, art workshop oslo
Verksted, åpent verksted oslo, art workshop osl
bottom of page