top of page
Skap & snakk

Prosjektet er et lavterksel kreativ tilbud for alle som ønsker å bli kjent på tvers av språk og kultur. Vi sitter rundt bordet og gjøre noe kreativt sammen - og således bruker kreativitet som et verktøy for å skape et inkluderende nærmiljø.

Selve kreative prosjektet er gjort av alle, og på den måten være katalyst for kommunikasjon, samtale, samvær, diskusjon, utveksling av kulturelle forskjeller og bruk av det norske språket.

Aktivitetene er inspirerende og morsomme, og vi følger derfor ingen fagplaner eller kompetansemål, men heller tilby en gøy og befriende stund sammen. Terskelen for å være med er lav, ingen ‘forkunnskap’ påkrevd og medvirkning av deltakere er gledelig. En veileder er tilstede hver gang med prosjekt og materialer til det. Vi ønsker at både frivillige og deltakerne kan lede workshop også.

Ved å bygge broer, bryter vi ned fordommer. Det har aldri vært mer relevant i samfunnet, og vi ser det som en fantastisk mulighet å bidra.

Prosjektet holder til sentralt på Hovseter og i Galleri Walles flotte lokale i Sandvika. Det har også startet opp på Vestli i Oslo.

Samarbeid: MakersHub

Støttet av: Velferdsetaten, IMDI, Bærum kommune

Prosjektperiode: 2020-fortsatt pågående

maling, trying it out, painting project, crafty adults, kreative hender
IMG_1017.JPEG
IMG_1572.jpg
IMG_1011.JPEG
IMG_E1741.JPG
IMG_1785.JPG
IMG_1573.jpg
IMG_1357.JPEG
bottom of page