May 4, 2020

Covid 19 har utfordret oss de siste måneder, og vi har brukt tiden til å utvikle nye og spennende prosjekter her på Åpent verksted. Sommerskole skjer i år også, det blir maling, tegning, bygging, trykking og mye mer! 

Dagene er full av diverse kunstprosjekter - noen av...

April 5, 2020

Like many small businesses, Åpent verksted is currently closed - but we have been super busy and have put together a "Quarantine Art pack", for children (and curious adults...)

The package contains all the material and instructions you need to create great art projects....

March 26, 2020

Som mange små bedrifter, er Åpent verksted dessverre stengt for tiden – men vi har holdt det kokende og har satt sammen en «karantene kunstpakke», rettet mot barn (og nysgjerrige

voksne…..). Pakken inneholde all materiell og veiledninger du trenger for å lage flotte kun...

January 16, 2020

Velkommen til nye kursplan for vinter og vår 2020 - her skal det være noe kreativt for alle, fra 7 år og oppover! Og hvis du ikke finner det du leter etter, ta gjerne kontakt så fikse vi dette! 

December 20, 2019

2019 er nesten over, det har vært nok en innholdsrik, spennende og givende år for Åpent verksted. Vi gleder oss til veien videre! Takk for følge folkens!

November 22, 2019

Tradisjon tro blir det åpen dag igjen i år – lørdag den 7 desember åpne opp verksted med utstilling, salg av julekort og kanskje et par nye trykk. Om ikke det frister, så blir det hjemmelagd julekjekks og varm eplegløgg. Og en hyggelig prat selvsagt.

Kom gjerne!

October 27, 2019

Dette kurset utforsker høytrykkteknikken, linosnitt. Vi lærer grunnleggende prinsipper for en enkelt ensfarget trykk, så går vi videre med ulike metoder for å få trykk i flere farge (flereplaterstrykk, reduksjonstrykk eller puslespilltrykk).

Vi går igjennom forskjelli...

August 22, 2019

Velkommen til høstens kursplan - her skal det være noe kreativt for alle, fra 7 år og oppover! Og hvis du ikke finner det du leter etter, ta gjerne kontakt så fikse vi dette!

August 2, 2019

Nydelig og inspirerende feriedager er over for denne gangen....og nå er vi klar for å kaste oss ut mot en kreativ høst. To uker med sommerskole braker løs på mandag, og en rekke nye kurs starter opp i midten av september. Bilder av Lewis Scott fra den nydelige 'Portrai...

July 7, 2019

Det har vært en hektisk vår, med flere spennende prosjekter på gang . Det er mange poster som beskriver lek og moro, og det er sant. Men bak det er en sterk tro på at dette arbeid er viktig, det bidra til mestringsfølelse og økt selvtillit. Og ikke minst, ren glede....

Please reload

Featured Posts