Siste workshop'er før sommerferien

Monotrykk workshop - Vi eksperimentere med diverse grunnliggende trykketeknikker for monotrykk med akryl- og gelliplate. Det er alltid spennende hvilken resultater man får, og overraskelser kan være stort. Det er gøy og ingen førkunnskap er nødvendig. Onsdag 01 juni fra kl.18-21, kr.650 alt inkl. Papirlaging workshop - Vi lære hvordan man lager papir av resirkulert papir og cellulose. Så dekorere vi papiret med tørkede blomster, tråder og fargede silkepapir – eller kanskje med nypete! Vi sy noen ark sammen til en liten bok. Onsdag 07 juni fra kl.18-21, kr.650 alt inkl.

Dansere!

På OIS lagde vi dansere av papp og silkepapir. Barna alltid tilføye sin vri på ting slik at det blir bare så utrolig fin....det gjør meg så inspirert og glad!

COGS!

Utforsker tannhjul - ikke helt i mål enda.....men er på vei! God langhelg alle sammen!

Sommerskolen!

Det er forsatt noen plasser igjen på sommerskolen - det er uhøytidilig og moro, ingen førkunnskap nødvendig, bare en god dose med nysjerrighet! Se flere bilder på websiden og ta gjerne kontakt om du lurer på noe.

Vi lagde papir!

Vi lagde papir denne uken - egentlig er det resirkulering av papirstrimler. Så lagde vi bilde med tråd, silkepapir, blader og nypete. Lukte jammen godt også!

Blomster bursdag!

Johanne blir feiret med blomster i verkstedet i går - hun vatr stålende fornøyd. Det var vi som deltok også!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Basic Square
Dekorering papir mache rede

emmadavis åpent verksted

 

epost:    emma(at)apent-verksted.com        tel: +47 99 79 67 75