top of page
Søk

BOO!

BOO! er barnas egen kunstfestival - og det er mange spennende workshops rundom i byen helgen 21-22 april. I år har jeg og min dyktig kollega, Sara Tanderø, gleden av å invitere barna til portrett workshop den 22 april på Åpent verksted.

Dette er en uhøytidelig og gøy workshop der barna kan lære å lage selvportrett. De skal lære enkle teknikker for hvordan de skal tegne øyne, ører, nese og munn.

Tegninger blir da brukt som utgangspunkt for monotrykk. Det gir umiddelbare resultater, men ingen forventningspress fordi hvert trykk er litt uforutsigbart og unikt. Det er gøy og befriende, og ingen forkunnskap er nødvendig. Sjekk ut oversikten her og meld gjerne på her for å sikre plass! Og best av alt: det er gratis - det digger vi!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page