top of page
Søk

Karantene kunstpakke!

Som mange små bedrifter, er Åpent verksted dessverre stengt for tiden – men vi har holdt det kokende og har satt sammen en «karantene kunstpakke», rettet mot barn (og nysgjerrige

voksne…..). Pakken inneholde all materiell og veiledninger du trenger for å lage flotte kunst prosjekter. Prosjekter kan gjøres alene av barn fra 9 år og oppover, og med hjelp fra en voksen, kan barn ned til 6-års alder også klarer det!

Nå kan du velge mellom å lage en Ispinnerfisk, et Trykkstempel (bærenet og papir er inkludert i pakken) eller et Monster. Nye prosjekter tilføyes fortløpende.

Pakken koster kr.150 hver og kan bestilles på e-post her: emma(at)apent-verksted.com.

Ved kjøp av tre eller fler, kan det leveres gratis (innen rimelig rekkevidde fra Røa) rett på døra! For hver tiende pakke som selges, lages en for barna på Hobøl asylmottak.

Pakkene settes utenfor verkstedet på Røa til et passende klokkeslett, eller det kan avtales levering hjemme til deg også.

OBS! Verkstedet var stengt for publikum den 12 .mars. Vi har fokus på smittevern og vi følger Folkehelseinstituttets retningslinjer nå det gjelder begrenset nærkontakt, renhold av overflater og håndhygiene.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page