top of page
Søk

Sommerskole 2020!

Covid 19 har utfordret oss de siste måneder, og vi har brukt tiden til å utvikle nye og spennende prosjekter her på Åpent verksted. Sommerskole skjer i år også, det blir maling, tegning, bygging, trykking og mye mer!

Dagene er full av diverse kunstprosjekter - noen av disse jobbes med hver dag (for eks papp mache) mens andre er mer kortvarig. Vi kommer oss ut flere ganger i løpet av dagen for å spise, hoppe på trampoline, leke i hagen eller besøke et spennende sted. Uken avsluttes med vernissasje da familie og besteforeldre er invitert.

Gruppene er små og dermed får alle den veiledning de trenger, og kan jobbe i det tempo de ønsker. Vi jobber med diverse materialer og teknikker, og i år har vi gleden av en splitter nye presse som by på mye gøy. Sommerskolen går fra mandag til fredag fra kl.09.30 - 15.00 i uke 26 (bare en plass igjen), 27, 32 og 33. Du kan se mer her og sende påmelding her.

OBS! Verkstedet var stengt for publikum den 12 .mars. Vi har fokus på smittevern og vi følger Folkehelseinstituttets retningslinjer nå det gjelder begrenset nærkontakt (små grupper), renhold av overflater og håndhygiene.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page